Mitt decennium

Nu lider 2010talet mot sitt slut och jag tänkte skriva lite om hur mitt liv har förändrats på 10år❤️

 
2010
Det började rätt knakigt efter min älskade mammas bortgång. 
Jag hade inte ens börjat läka inombords utan sköt upp sorgen och smärtan och försökte trycka undan den. 
Jag fyllde även 20 vilket firades såklart med fest och kalas. 
I april flyttade jag till min alldeles första egna lägenhet, det var livet. Som jag älskade den lägenheten, mitt alldeles egna ställe. 
Min vardag bestod utav jobb, fest och vänner. Den tiden när jag bodde själv så var jag ute väldigt mycket. 
 
2011
Året började jag åkte utomlands för första gången till Teneriffa. Jag åkte dit med pappa, Sanna och mickan. Vi solade och såg på späckhuggare, hade the time of my life. Livet började reda upp sig, började må lite bättre även om inte all sorg och smärta inte hade kommit än. 
Jag träffade Fredrik, och vi blev tillsammans 16maj. Vi umgicks hela tiden fram tills jag åkte utomlands till gran canaria där Malin bodde. Elin och Gina följde med. Var jobbigt att vara ifrån fredrik så länge som en vecka. 
Efter resan så flyttade jag till min andra lägenhet, en tvåa. Där trivdes jag inte alls, kände mig som en fånge. Så var mest hemma hos Fredrik. 

2012
vi förlovade oss i januari i Egypten och skaffade Ginza, vår fina hund. 
i februari flyttade jag äntligen till Fredrik och vi blev sambos. 
i slutet av året så bestämde vi att vi vill ha barn och började försöka.
I september åkte vi till Rhodos som vi trivdes superbra på. Vi bestämde även att vi ville börja leta hus/lägenhet.

2013 
På alla hjärtans dag bestämde vi att vi skulle gifta oss den 6/7. Det var det bästa beslut vi har tagit, den var topp 3 bästa dagen i mitt liv. Men innan dess åkte vi till Paris och hade supermysigt. 
Efter bröllopet hade vi semester och då åkte vi ut till Fredriks föräldrars hus som stod tomt ute på landet och jag blev förälskad! Det var det mest fantastiska hus jag någonsin sett. Ett 20tals hus med kakelugnar och en glasveranda. Vi började renovera och i slutet av oktober kunde vi flytta in i huset. 

2014
Vi försökte bli gravida men det hände inget och varje gång mensen kom blev som en besvikelse, eller besvikelse beskriver inte hur ont det gjorde varje gång. Förtröstan, besvikelsen, hopplöshet osv. Allt på samma gång, att bli gravid är något man tar för givet, man får ju inte höra om dom som har det svårt. Så vi började en utredning, men dom hittade inga fel på oss. Fanns inget som kunde hindra oss. 
För att komma iväg lite så åkte vi till Rhodos med Fredriks familj. 

2015
Året som blev det värsta i vårt förhållande. Vi var trötta på varandra, trötta på jobben, trötta på barnlösheten, ja trötta på livet helt enkelt. Och jag tror att min sorg kom ikapp mig, och jag tog tyvärr ut det på Fredrik. Jag var inte mig själv. Så vi bråkade, och oj vad vi bråkade.
Till slut så vi gjorde vi slut, båda lika förtvivlade. Vi orkade inte mer.
Men dagen efter när man hade fått tänka så insåg vi att vi inte alls ville vara ifrån varandra.
Vi skulle börjat med ivf (provrörsbefruktning) till hösten men vi la det på is ett tag tills vi var säkra på varandra igen. I början av året så fyllde jag 25år och mickan 20år så vi tog våra män och åkte till dominikanska republiken.

2016
Året började med att Fredrik bytte jobb, och jag flyttade upp till Sanna i Stockholm i 10veckor för att gå en makeupartist utbildning. Det var det bästa vi har gjort, vi hittade livslusten igen. Efter Stockholm så flyttade jag hem igen och bytte jobb. Vi beslutade för att börja vår ivf resa och vi startade på hösten. 
Som alla hade skrämt upp en med att behandlingen skulle bli så tuff och man skulle må så dåligt. 
Tvärtom för min del, jag har aldrig mått såhär bra. Tiden gick och det var en vecka kvar tills vi skulle få ta ett test för att se om det blev en liten bebis. 
Men vi kunde inte hålla oss och tog testet nästan en vecka innan. Och vi blev chockade, testet visade ett plus!! Det var en liten liten liten pluttebebis i min mage. Och vi kunde inte tro det, men efter två ultraljud så började vi hoppas❤️


Fortsättning kommer..